AKCIÓK

Kedves Partnerünk!

Első szakmai hírlevelünk sorait olvassa. Ebben a levélben a kalászosok szárszilárdításáról lesz szó. A kalászos táblák jelenlegi kelési- és fejlettségi állapota igen vegyes képet mutathat. Egyes területeken egyenletesen jól fejlett, másutt igen heterogén, illetve sok esetben gyengén fejlett állományokkal is találkozhatunk.

A kalászosok regulátorokkal való kezelése minden esetben csak előnnyőkkel járhat!

A szárszilárdítás legfőbb hozadéka a fejlettebb gyökérzet, az erősebb szár, az erőteljesebb növekedési erély, a jobb bokrosodás, melynek következtében a növény a talaj víz- és tápanyagtartalmát a lehető legjobban képes kihasználni.

Ha fejlett a növényállományunk, úgy a várható intenzív növekedésnek köszönhetően a  megdőlés esélye minimálisra csökken – a termésképzés magas színvonala mellett.

Ha gyengébb a növényállomány, úgy az adottságok minél hatékonyabb kihasználása várható – szintén a legmagasabb termés elérése érdekében.

Egy stabil, limitált növekedésű, életerős állomány számára az elsődleges, de leginkább a másodlagos kórokozók fellépésének valószínűsége is kisebb, a védekezés hatékonyabb, így a termés maximalizálható.

Az idei, várhatóan szélsőséges időjárási viszonyok mellett igen fontos, hogy a kalászos tábláink jól felkészülten tudjanak ellenállni a környezeti szélsőségeknek, legyen az akár a szárazság, a magas hőmérséklet vagy a szél.

 

Amennyiben Önnek fontos a magas termés és annak biztonsága,
úgy a termesztéstechnológia alapelemének kell lennie,
a kalászosok regulátoros kezelése!

 

A palettánkról a LIMITAR nevű készítményt ajánljuk:

Erőteljes regulátor hatásának köszönhetően a szár szilárd, a növény habitusa erőteljes lesz.

A megnövekedett gyökértömeg jobban hasznosítja a talaj víz- és tápanyag készletét, biztosítva ezzel az aszállyal, a magas hőmérséklettel és a széllel szembeni nagyobb ellenállóságot és a magasabb terméshozamot.

A nagyobb gyökérzet másodlagos következménye lehet a jobb bokrosodás, mely szintúgy az elérhető legmagasabb termés eléréséhez segíthet hozzá.

A kezelés nem öregíti a növényeket, mivel nincs hatása az etilénszintézisre.

Mindez ár/érték arányban igen kedvező megoldás!

 

LIMITAR nevű készítményünk, folyamatosan megtalálható és beszerezhető a Völgység Agrár Kft. temék palettájáról. Érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén vagy bármelyik kereskedelmi partnerünknél.  A Partnereink listája megtalálható a www.volgysegagrar.hu oldalunkon.

Cirkos János (kereskedelmi vezető): +36 30 600 5529
cirkos.janos@volgysegagrar.hu 

 

Keresse meg az Ön számára a legkedvezőbb beszerzési lehetőséget!

 

Vásárlás esetén (mennyiségtől függően) a következő ajándékok egyikével szeretnénk Önek kedveskedni. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nagyobb területen használja a LIMITAR nevű termékünket, és a termékvásárlást igazoló számlája másolatát címünkre postán (8000 Székesfehérvár, Japán utca 1.) vagy emailben ( info@volgysegagrar.hu)  2019. június 30-ig beküldi.

Minden 100 liter feletti vásárlást követően 1 db prémium minőségű  Jack Wolfskin eső- és szélálló dzsekit adunk ajándékba, mellyel limitek nélkül, kényelmesen élvezheti a szabad levegő és a természet szépségeit vagy a mindennapok munkáját.

Minden 200 liter feletti felhasználó számára egy 2 személyre szóló 2 éjszakás hétvégét ajándékozunk a veszprémi Hotel Villa Medici****-ben, félpanziós ellátással és egy meglepetés kultúrprogrammal. A „Kultúra – Sport – Kikapcsolódás” hétvége 2019 őszén, több alkalommal kerül megrendezésre, így Ön és partnere számára lesz lehetőség az ideális időpont kiválasztására.

Reméljük hamarosan Önt is a felhasználók körében üdvözölhetjük, és az ajándékok valamelyikével kedveskedhetünk! Még most jelezze igényét, hogy a készítményt időben leszállíthassuk oda, ahova azt Ön kéri.

Köszönjük az együttműködését!

Székesfehérvár, 2019. február 28.

Németh József                                                                                             Szemán Szabolcs
cégvezető                                                                                                       ügyvezető