Rólunk

Professzionláis növényvédelem 2021.

Jövőkép

Értékeink

Biztosított a vállalat stabil működése, köszönhetően a kiegyensúlyozott üzletmenetnek, tervezett likviditásnak és a rugalmas napi feladatmegoldásoknak.

A szakmailag jól képzett és elkötelezett munkatársak csapatként oldják meg feladataikat, egymást segítve, sok esetben tehermentesítve.

Minden munkatársunk célja, hogy a maga területén magas minőségű, egyenletes teljesítményt nyújtson. Ezt igazolja az éves átltagosan 0.1 % alatti hibaarány.

A természeti és gazdasági környezet kihívásaira, a fellépő nehézségekre gyorsan és kreatívan reagálunk, úgy a kommunikáció, mint a logisztika területein.

Partnereink felmerülő input anyag igényeit képesek vagyunk gyorsan, szakszerűen és rugalmasan biztosítani. 2020-ban a megrendelések 90 %-a 36 órán belül a partnereinknél volt.

Legfontosabb értékünk a szakmaiság és a partnerség működésünk minden területén, melynek alapja jelmondatunk:

Professzionális növényvédelem!

Jövőbeni céljaink

Elsődleges célunk jelenlegi értékeink megtartása mellett vállalatunk költséghatékony működésének fenntartása és javítása.

A folyamatosan változó jogszabályi környezetben is fenn kívánjuk tartani a rugalmasan, gyorsan, a kornak megfelelően működő szakszerű, modern vállalatvezetést, mely partnereink elismerését és elégedettségét tovább javíthatja.

Új, hatékony és minőségi szakmai megoldásokat keresünk a partnereinknél felmerülő problémák megoldására.

A közeljövőben 13 megyében jelenlévő szaktanácsadói hálózatot működtetünk.

Új, a mezőgazdasági tevékenységekhez kapcsolódó üzletágak kialakítását tervezzük, melyek még színesebbé és hatékonyabbá teszik az eddig meglévő portfoliót.

Jövőképünk

Az egyre kiszámíthatatlanabb gazdasági és ökológiai környezetben a VÖLGYSÉG AGRÁR KFT egy biztos, megbízható, kiszámítható partnere kíván lenni az együttműködés alapértékeit kölcsönösen elfogadó mezőgazdasági gazdálkodóknak és vállalatoknak.

Vezetőség

Szemán Szabolcs

Szemán Szabolcs – tulajdonos

Az elmúlt időszakban sikerült cégünket úgy megerősítenünk, hogy a kiszámíthatatlanul változó világban is partnereink nagy biztonsággal számíthassanak ránk. Tesszük ezt magas szakmaisággal, elhivatottsággal, és az őszinte, emberi kapcsolatok fenntartásával.

Szemán Tünde

Szemán Tünde – mezőgazdasági üzletvezető

Egyszerű megoldásokra törekszünk. Hiszünk abban, hogy a jó szándék és a segítőkészség által hasznos partnerek lehetünk.

Németh József

Németh József – cégvezető

Az elmúlt két évben mindennapjaim szerves részévé vált a Völgység Agrár Kft. Jelentős energiákat mozgatva, nehéz és könnyebb napokat egyaránt megélve, sikerült létrehozni egy jól működő vállalatot, összetartó csapatot, melynek sikereire nagyon büszke vagyok!

Cirkos János

Cirkos János – kereskedelmi vezető

Napjaink folyamatosan változó mezőgazdasági és ökonómiai környezetében nélkülözhetetlen a rugalmasság és az alkalmazkodó képesség. Ezt képviseljük önmagunkkal és partnereink felé egyaránt.

Logisztika

Horváth Laura

Horváth Laura – pénzügyi asszisztens

Az izgalmas szakmai környezet mellett, leginkább a jó közösséget szeretem a cégnél!

Simon Kata

Simon Kata – logisztikai asszisztens

A legjobban az a csodálatos emberi közeg hiányozna, amely itt minden nap körbevesz. Megtiszteltetésnek érzem, hogy közéjük tartozhatok.

Németh Lajos

Németh Lajos – gépkocsivezető

Fiatalos csapat, precíz munkavégzés, elégedett vevők. Mi kell más?

Somogyi László

Somogyi László – raktáros

Kiszámítható lett itt az életem

Tokos Lászó

Tokos László – raktáros

Családias környezet, jó kollégák, rugalmas munkavégzés. Jó itt lenni.

Központ

7150 Bonyhád, Széchenyi tér 17.

Telephely, raktár

8000 Székesfehérvár, Japán utca 1.