Rólunk

Jövőkép

Értékeink

Biztosított a vállalat stabil működése, köszönhetően a kiegyensúlyozott üzletmenetnek, tervezett likviditásnak és a rugalmas napi feladatmegoldásoknak, amit mai világunk körülményei még nagyobb mértékben megkövetelnek.

A szakmailag jól képzett és elkötelezett munkatársak csapatként oldják meg feladataikat, egymást segítve, sok esetben tehermentesítve.

Minden munkatársunk célja, hogy a maga területén magas minőségű, egyenletes teljesítményt nyújtson. Ezt igazolja az éves áltagosan 0.1% alatti hibaarány.

A természeti és gazdasági környezet kihívásaira, a fellépő nehézségekre a megoldások megtalálásával és kivitelezésével gyorsan és kreatívan reagálunk, úgy a kommunikáció, mint a termékellátás területein.

Partnereink felmerülő input anyag igényeit képesek vagyunk gyorsan, szakszerűen és rugalmasan biztosítani. 2022-ben a megrendelések 95 %-a 36 órán belül a partnereinknél volt.

Legfontosabb értékünk a szakmaiság és a partnerség tevékenységeink minden területén, melynek alapja jelmondatunk:

Professzionális növényvédelem!

Jövőbeni céljaink

Elsődleges célunk értékeinkre alapozottan eddigi partnereinkkel folytatott együttműködéseink elmélyítése, új partnerekkel való konstruktív kapcsolat kialakítása, vállalatunk költséghatékony működésének fenntartása és javítása.

A folyamatosan változó jogszabályi környezetben is fenn kívánjuk tartani a rugalmasan, gyorsan, a kornak megfelelően működő szakszerű, modern vállalatvezetést, mely partnereink elismerését és elégedettségét még tovább javíthatja.

Új, hatékony és minőségi szakmai megoldásokat keresünk a partnereinknél felmerülő problémák megoldására.

A jövőben tovább fejlesztjük a ma 9 megyében működő szaktanácsadói hálózatunkat.

Jövőképünk

Az egyre kiszámíthatatlanabb gazdasági és ökológiai környezetben a VÖLGYSÉG AGRÁR KFT. egy biztos, megbízható, kiszámítható partnere kíván lenni az együttműködés alapértékeit kölcsönösen elfogadó mezőgazdasági gazdálkodók és vállalatok számára.

Vezetőség

Szemán Szabolcs – tulajdonos

Az elmúlt években partneri körünk folyamatosan bővült. Köszönhetően annak, hogy a megbízhatóság, a kiszámíthatóság és a becsületesség névjegyünké vált. Kollégáim elhivatottsága és pontossága tette mind ezt lehetővé.

Szemán Tünde

Szemán Tünde – mezőgazdasági üzletvezető

A bonyhádi mezőgazdasági szaküzlet integrálása jó csillag alatt született történet. A klasszikus gazdabolt teljes termékválasztéka rendelkezésre áll partnereink számára. Legyen szó kerti kisgépekről vagy bármilyen szerszámról, nálunk szakértő segítséget kap.

Németh József – cégvezető

Amikor elkezdtem a közös munkát a Völgység Agrár Kft. tulajdonosaival, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz időszak következik a mezőgazdasági inputanyag kereskedelemben. Büszkeséggel tölt el, hogy sikerült egy stabilan működő vállalatot létrehozni és működtetni, ahova jó érzés reggelente belépni és dolgozni a közös célokért!

Cirkos János

Cirkos János – kereskedelmi vezető

Napjaink folyamatosan változó mezőgazdasági és ökonómiai környezetében nélkülözhetetlen a rugalmasság és az alkalmazkodó képesség. Ezt képviseljük önmagunkkal és partnereink felé egyaránt.

Logisztika

Horváth Laura

Horváth Laura – logisztikai asszisztens

Az izgalmas szakmai környezet mellett, leginkább a jó közösséget szeretem a cégnél!

Simon Kata

Simon Kata – pénzügyi asszisztens

Itt mindenki hozzátesz a sikerhez, és mindenki profitál az eredményből.

Németh Lajos

Németh Lajos – gépkocsivezető

Fiatalos csapat, precíz munkavégzés, elégedett vevők. Mi kell más?

Somogyi László

Schmidt Tibor – raktáros

Pozitív munkahelyi légkör és családias hangulat jellemzi kis csapatunkat.

Tokos Lászó

Tokos László – raktáros

Családias környezet, jó kollégák, rugalmas munkavégzés. Jó itt lenni.

Központ

7150 Bonyhád, Széchenyi tér 17.

Telephely, raktár

8000 Székesfehérvár, Japán utca 1.