Termékek

Invictus

  2.000 hektáron 2022-ben! 

KÉT HATÓANYAG, KÉT KÜLÖNBÖZŐ HATÁSMECHANIZMUS, AMI TELJES VÉDELMET AD A KALÁSZOSOK LEVÉL ÉS KALÁSZBETEGSÉGEIVEL, VALAMINT A REPCÉT FERTŐZŐ LEGFONTOSABB MEGBETEGEDÉSEKKEL SZEMBEN.

Invictus - Völgység Agrásr Kft.

Gyártó: VÖLGYSÉG AGRÁR KFT.

Az INVICTUS virtuális csomagot alkotó két készítmény, az ERASMUS EXTRA (tebukonazol) és DAFNE (difenokonazol) készítmények felszívódó hatóanyagai kalászosokban teljes körű védelmet biztosítanak a kalász és levélbetegségekkel szemben, beleértve a kalászfuzáriumot is.

A felszívódás gyors, a hatóanyagok a tápanyagárammal csúcsi irányba vándorolva teszik védetté a teljes növényt.

FUZÁRIUM FAJOK

ROZSDA FAJOK

LISZTHARMAT

SZEPTÓRIA FAJOK

Őszi káposztarepcében a tebukonazol és a difenokonazol egymás hatékonyságát kiegészítő és erősítő kombináció. A preventív és eradikatív hatás a betegségekkel szembeni védelem mellett regulálja is a repcét.

FÓMA

ALTERNÁRIA

SKLEROTINIA

REGULÁTOR HATÁS

Kalászosokban az INVICTUS használatát érdemes a felső levélemeletek, beleértve a zászlóslevelet, valamint a kalász védelmére irányítani. Éppen ezért ideális esetben a zászlóslevél kiterülésének, valamint a virágzás kezdetének időszakában permetezzünk, összevárva a kalászos betegségek induló tüneteit. Amennyiben a levélbetegségek korábban jelentkeznek, azok első tüneteinek megjelenéséhez érdemes időzíteni a védekezést, és a kalászvédelmet szükség esetén egy későbbi időpontban megismételni. Őszi káposztarepcében a tavaszi regulátoros és gombák elleni védekezés során használva tudjuk a leginkább kihasználni a szerkombináció előnyeit. Ekkor a szár regulárásával serkenthetjük az oldalhajtás képzését, és az egyenletes virágzás feltételeinek a kialakulását.

TERMÉK FŐ JELLEMZŐI

Termék típusa: gombaölő szer virtuális csomag
Hatóanyagai: 430 g/l tebukonazol + 250 g/l difenokonazol
Dózisa: 25 ha/csomag
Kiszerelése: 3X5 | Erasmus Extra +2X5 | Dafne

FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

Víz: 200-500 l/ha
Hőmérséklet: szárazság, ill. fagy által károsított állományban nem javasolt használata
Szórófej: cseppszám elérje az 50-70 csepp/cm2-t, ajánlott cseppátmérő: 200-300µ
Tartamhatás: kb. 5-7 nap