Támogatjuk a tehetségeket

VKKFT Veszprém

Elhivatottságunk

,,Büszkék vagyunk az immáron 3 éves együttműködésre, melyet az Éles József által alapított Veszprémi Kézilabda Kft-vel és Éles Kézilabda Akadémiával folytatunk! Szívet melengető jó érzés olyan szakmai műhelyt és tehetségeket támogatni, ahol közel 170 fiatal élvezettel tanulja és műveli a kézilabdát. Még nagyobb dicsőséget érzünk, amikor a 2022-ben a nemzetközi porondon is sikeresen bemutatkozott felnőtt csapatról beszélünk.”

"A Völgység Agrár neve mára a kézilabda világában is jól csengő márkanév lett! Büszkék vagyunk a veszprémi fiatalokra!"

"Klubunk számára a Völgység Agrár Kft. több, mint egy egyszerű szponzor. Elsők között nyújtott segítséget a profizmus felé vezető úton és a profi ligában. A cég vezetője, Németh József pedig nem csak anyagi támogatással járul hozzá a csapat sikerességéhez, hanem kiveszi a részét annak életéből, szellemileg is támogatja a fiúkat."

A csapat nevében Kristóf Mátyás csapatkapitány

Éles Benedek

Ösztöndíjas játékosunk

,,Nagyon nagy örömmel fogadtam a Völgység Agrár Kft megkeresését és ajánlatát az ösztöndíjra. Boldog voltam, hogy a cég engem választott! Igyekszem minden mérkő- zésen a legjobbat nyújtani, hogy méltóképpen képviseljem a klubomat, és a Völgység Agrár-t!
Köszönöm a lehetőséget, ami erős motivációt is jelent Nekem a mindennapokban!”

Konkoly Csaba

Vezetőedző

,,Köszönhetően a Völgység Agrár Kft által is biztosított megbízható háttérnek és Németh József által nyújtott rengeteg személyi energia befektetésének, a csapat 2021-22-es szezon- ban elért eredménye ország-világ számára ismertté tette a Fejér BÁL Veszprém kézilabda csapatát. Éles József klub alapító elnök, valamint Németh József klubmenedzser közös munkája elvezette a csapatot a Magyar Kupa döntőjébe. Az ott elért eredmény pedig belépőt jelentett az Európa Kupában való 2022-23 szereplésre.

Mondják: “Beérett a gyümölcs, jöhet a szüret”. Személyes szerencsémnek tartom, hogy jómagam ebben a fázisban kapcsolódva a csapat munkájába az Európa Ligában csoportkörbe való bejutással nyitottunk. Ezzel a „KisVeszprém” Nagy Csodát tett a magyar kézilabdázásban.

Csapatunkat átlagosan 23-24 éves magyar játékosok alkotják. Sikereik, felkészülésük, tehet- ségük kibontakoztatása és helytállásuk a Völgység Agrár Kft tehetséggondozó programja és a támogató partneri szurkolókör nélkül nem tudott volna megvalósulni. Örömteli számomra és számunkra így építeni a jövőt.”

Éles József klubtulajdonos

„Az elmúlt időszakban klubunk stabil működésének egyik záloga a Völgység Agrár Kft. volt! A jövőt illetően biztosan mondhatom, hogy szerelésünkön mindig kiemelt helyet kap a VÖLGYSÉG AGRÁR KFT.”