Termékek

Tricepsz

GYORS ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS, SZÉLES HATÁSSPEKTRUM AZ EGYÉVES ÉS ÉVELŐ KÉTSZIKŰ GABONAGYOMOK ELLEN AKÁR SZÁRAZABB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS.

Tricepsz - Völgység Agrás Kft.

Gyártó: VÖLGYSÉG AGRÁR KFT.

A Tricepsz a Tribun – Hurler gyomirtó szerek, valamint a -SOLAR PLUS tapadást és hatékonyságot fokozó készítmény csomagkombinációja. Teljes gyommentességet biztosít a kalászosokat leginkább veszélyeztető magról kelő és évelő kétszikű gyomokkal szempen. A TRIBUN tribenuron-metil és a HURLER fluroxipir kombinációja a kezelések során használt magas dózisának köszönhetően már eleve igen markáns gyomirtó hatás elérését biztosítja.

A SOLAR PLUS polietilén-polipropinol glikol hatóanyaga a levélen való könnyebb megtapadással, a hatóanyagok egyenletes eloszlásának elősegítésével és gyorsabb felszívódásával, szállítódásával csak tovább fokozza ezt a hatást.

A TRICEPSZ kipermetezését követően a gyomok növekedése néhány órán belül leáll.

Az optimális hatás elérése érdekében célszerű megvárni, hogy a kijuttatás idején a levegő hőmérséklete legalább 8°C legyen.

Az egységcsomag 10 ha kalászos gabona kezelésére elegendő. A készítményt posztemergensen, a magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles állapotában, míg a ragadós galaj 2-6 levélörvös, a mezei acat tőlevélrózsás állapotában kell kijuttatni, mivel a gyomok ekkor a legérzékenyebb a készítménykombinációra

TERMÉK FŐ JELLEMZŐI

Termék típusa: gyomirtó szer csomag
Hatóanyagai: 750g/kg tribenuron-metil + 200g/1 fluroxipir + 742g/1 polietilen-polipropinol gliko
Dózisa: Csomag tartalma 10 hektár egyszeri kezelésére alkalmas
Kiszerelése: 2x 100g + 5 l + 2 l

FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

Víz: kalászosokban 250-400 l/ha
Hőmérséklet: 8 °C javasolt
Szórófej: cseppszám elérje az 50-70 csepp/cm2-t, ajánlott cseppátmérő: 200-300µ